Неділя, 08.09.2024, 02:54

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Лютий » 8 » Вчителі української мови та літератури побували на засідання методоб*єдання у Корналовицькій школі
12:43
Вчителі української мови та літератури побували на засідання методоб*єдання у Корналовицькій школі

 

5 лютого у Корналовицькій СЗШ І-ІІІ ступенів Самбірського району відбулося міжокружне методичне об*єднання вчителів української мови та літератури  Новокалинівського освітнього округу. Вчителів націлила на роботу над проблемою «Педагогічні новації як засіб творчого зростання вчителя і розвитку особистості школяра» методист інформаційно методичного центру відділу освіти Стефанія Кос, під керівництвом якої і проходила зустріч.

Теоретичною частиною роботи було ознайомлення з доповіддю, однойменною з темою засідання, вчителя Чернихівської школи Галини Рибак.

Вчителі мали змогу побувати на відкритих уроках у 7 класі «Роздуми про сенс людського життя. Добро і зло в повісті Б.Харчука «Планетник» (вчитель Мар»яна Чулик) та в 9 класі «Т.Шевченко «Гайдамаки». Історична основа твору. Сюжет. Складність історичної долі українського народу (вчитель Мирослава Мадараш).

Продовжуючи тему творчості Тараса Шевченка присутні взяли участь у перегляді презентації вчителя Корналовицької школи Зоряни Савки «Тарас Шевченко та виклики сучасної доби».

Наступним етапом роботи стало проведення самоаналізу вчителями своїх показових уроків та аналізу побаченого присутніми. Стефанія Кос відзначила високий рівень підготовки та проведення відкритих уроків, ґрунтовне знання вчителями фактичного матеріалу, використання інтерактивних форм роботи, вміння вчителів володіти увагою класу, підтримувати інтерес учнів до роботи, впевнений стиль роботи вчителів.  Директор школи Галина Ковальчук розповіла про педагогічні досягнення вчителів-філологів Корналовицької школи.

Досвідом роботи поділилася вчитель української мови Дублянської школи Романа Проць. Вона підготувала презентацію до уроку української літератури – література рідного краю – про творчість своєї колеги, поетеси Любові Проць.


Переглядів: 668 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]