Субота, 21.09.2024, 00:25

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Грудень » 6 » Новорічно-різдвяний круглий стіл відбувся у Центрі позашкільної освіти
17:29
Новорічно-різдвяний круглий стіл відбувся у Центрі позашкільної освіти

Дуже  важливо  для педагога-позашкільника   реагувати на творчі запити вихованців,черпати творчі ідеї з різних джерел, вивчати нові техніки та прийоми роботи із звичними та нетрадиційними матеріалами, щоб заняття гуртка було цікавим для дітей. Для  цього в районному Центрі позашкільної освіти відбуваються  зустрічі педагогів, на яких відбувається обмін  досвідом роботи, гарними цікавими ідеями, майстер-класами з демонструванням нової художньої техніки  та цікавого матеріалу. В  таких зустрічах беруть участь усі бажаючі керівники гуртків. 

Згідно   річного  плану роботи    05 грудня  2017 року в Самбірському  районному  Центрі  позашкільної  освіти відбувся  черговий  круглий  стіл «Новорічні  посиденьки». Присутні  педагоги  розповіли про те,  в якій техніці та з яким матеріалом працюють зараз на гуртку, які вироби на зимову, новорічну тематику пропонують вихованцям. Було багато ідей, цікавих пропозицій, які активізують творчу діяльність вихованців на заняттях гуртка.
   

На    майстер-клас  була  запрошена  Ленець  Ольга Богданівна,    керівник   гуртка  «Чарівні  ручки», яка  працює на  базі  Бабинської ОТГ. Педагог поділилась досвідом роботи з колегами  Центру  позашкільної  освіти  Самбірського району та   показала, як  виготовити  стилізовану  ялинку  зі  шпагату. Керівник  гуртка  розповіла, як можна організувати таку роботу з вихованцями, підготувала методичну розробку  на  новорічну-різдвяну  тематику. 
   

Новий досвід, що набули керівники гуртків, зможуть використати в роботі зі своїми гуртківцями. Адже скоро свято Миколая, новорічно-різдвяні свята. Саме час виготовляти ялинкові прикраси, елементи святкового зимового декору 

 

Переглядів: 459 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]