Субота, 20.04.2024, 12:11

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2018 » Грудень » 6 » Відбулася нарада керівників закладів освіти
15:57
Відбулася нарада керівників закладів освіти

6 грудня 2018 року відбулася нарада керівників закладів освіти району.


Насамперед було розглянуто питання про співпрацю закладів освіти з батьківськими колективами району щодо необхідності проведення щеплень від кору та інших інфекційних захворювань. В.о. начальника відділу освіти Оксана Хула зазначила, що ситуація з вакцинацією в районі покращилася у порівнянні з минулим роком. Зокрема, у закладі дошкільної освіти с.Хлопчиці всі вихованці мають всі необхідні щеплення, також вакциновані всі школярі Орховицької СЗШ І-ІІ ступенів, Вощанцівського НВК, опорного закладу ім.І.Франка с.Ралівка, школи-гімназії с.Михайлевичі. 


Заступник голови райдержадміністрації Леся Ленартович зазначила, що вкрай важливо вести роз’яснювальну роботу з батьками щодо необхідності щеплень, тому що кращого захисту для життя та здоров*я дітей, ніж щеплення, ніхто сьогодні не придумав.


Було розглянуто питання стану відвідуваності школярами закладів освіти, моніторинг якого постійно ведеться. Ленартович Л.І. наголосила на відповідальності керівників закладів освіти за відвідуваністю школярами закладів освіти. Також закликала приділити особливу увагу та надавати постійну підтримку дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, бути толерантними до них.


Ленартович Л.І. подякувала керівникам закладів освіти, учні яких відвідали військових з привітаннями з нагоди Дня Збройних сил України.

Головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Припін інформував про проведення у школах заходів у рамках Всеукраїнського тижня права, який починається 10 грудня, у День прав людини. А також запросив старшокласників, яких цікавить військова справа, на профорієнтаційну зустріч з командним складом Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яка відбудеться 17 грудня о 14.00 у Самбірській гімназії.

Про новації у організації роботи з охорони праці у закладах освіти інформував головний державний інспектор Головного управління Держпраці у Львівській області Винар Володимир Андрійович.

 

Переглядів: 652 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]