П`ятниця, 19.04.2024, 13:39

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 96 97 98

24 жовтня 2013 р. у Воютицькій СЗШ І – ІІІ ст. під час проведення засідання методичного об’єднання вчителів інформатики Ралівського, Бісковицького, Баранівецького освітніх округів проведено круглий стіл «Інформаційно-комунікаційні технології в шкільному середовищі», присвячений Всесвітньому дню інформації.
 
У ході роботи круглого столу було проведено аналіз стану інтернет-сторінок навчальних закладів.
Методист ІМЦО відділу освіти Самбірської РДА Андрій Шманько довів до відома учасників засідання інформацію про національний проект «Відкритий світ», який передбачає створення інформаційно-комунікаційної освітньої ме ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013


23 жовтня у школах району було проведено відкриті уроки на тему «Європейський вибір України: людина, право, суспільство». 

Зокрема у Монастирецькій СЗШ І-ІІІ ступенів вчитель географії Ганна Кваснікевич на уроці у 9 класі розповіла учням, що передумовами успішного розвитку господарства є насамперед економічно-географічне положення країни. Проте завжди існують сприятливі умови розвитку країни. Зокрема її економічне піднесення можливе за умов зв»язку з країнами європейського союзу. Дев»ятикласники зробили висновок, що європейський вибір України – це шлях до її стабільного економічного розвитку і економічної незалежн ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

23 жовтня у Новокалинівському НВК відбувся районний турнір юних фізиків. У ньому взяли участь 5 команд по 4 учні 10-11 класів в кожній зі шкіл, де працюють секції фізики та астрофізики Малої академії наук.
Турнір проходив у два етапи: відбірковий та півфінальний. 2 листопада у Львівському національному університеті (факультет фізики) відбудеться обласний етап Всеукраїнського турніру юних фізиків, для участі в якому вже сформовано команду з найкращих гравців-переможців районного етапу.
***
Переглядів: 562 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

21 жовтня під час робочого заняття керівників гурткової роботи у Школі молодого вчителя. У вступному слові ДИРЕКТОР бут Наталія Пазюк наголосила, що кожне гурткове заняття має бути цікавим для дітей, а завдання керівників гуртків - прищеплювати любов до мистецтва, природи, навчати практичних умінь і навичок, розвивати творчі смаки гуртківців.

Згідно плану роботи проведено практичну роботу – тренінг на тему «Летить осіннє листя…» для молодих колег Ольги Петречко, Анни Альохіної, Марії Новак, Наталії Симів, Олени Яхван, Ольги Ленець, Назарія Іваника та ін. Провела роботу-тренінг керівник гуртка «Умілі руки» Галина Шурдак, яка поетапно навчала молодих працівників створювати осінні ... Читати далі »
Переглядів: 588 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013


У Рудківській СЗШ І-ІІІ ступенів 15 жовтня зібрались соціальні педагоги району для участі в тренінговому занятті «Робота з дітьми, які опинились в складних життєвих обставинах». Тренінг підготували соціальні педагоги Підгайчиківської СЗШ I-III ст. Ганна Максимович, Погірцівської СЗШ I-III ст. Андрій Кузьмяк, Рудківської СЗШ I-III ст. Марія Пелешко. Молоді люди в своїй роботі використали укомплектовану тренінгову програму, яка містила чітку теоретичну та практичну частини по проблемі дітей,які опинилися в ситуації , коли не реалізуються повною мірою або взагалі зневажаються їхні права, а також запропонували для роботи вправи для усвідомлення цінн ... Читати далі »
Переглядів: 659 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

18 жовтня у Погірцівській СЗШ під керівництвом соціального педагога Андрія Кузьмяка відбувся батьківський консиліум з питань роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
Педагог представив особливості профілактичної роботи з дітьми, які навчаються з дітьми з освітніми потребами з метою виховання толерантного ставлення до індивідуальних особливостей людей. Батькам були запропонована програма роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та сайти , які надають інформацію про таку категорію дітей.
Переглядів: 672 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

17 жовтня у Новокалинівському НВК відбувся семінар психологів «Робота з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах: обережно, суїцид».
У семінарі взяли участь практичні психологи Новокалинівського та Рудківського освітніх округів.
Психолог Бабинської СЗШ Оксана Лесишин представляла презентацію теоретичної частини проблеми, яка містила результати досліджень, суть та причини виникнення суїцидальної поведінки.
Продовженням семінару було представлення корекційної роботи з профілактики суїцидальної поведінки психологом Дублянської СЗ ... Читати далі »

Переглядів: 609 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

17 жовтня на базі Бісковицької школи пройшов ХІУ районний дитячо-юнацький фестиваль «Сурми звитяги».
Учні брали участь у конкурсах на краще виконання пісні періоду 40-50рр., на кращу живописну композицію, краще художнє читання у рамках фестивалю про національно-визвольну боротьбу українського народу.
Учасниками фестивалю стали учні з 19 шкіл.
Мета проведення фестивалю – пропагування серед школярів кращих зразків мистецьких творів патріотичного спрямування, вивчати пісенну спадщину Січового Стрілецтва, Українс ... Читати далі »

Переглядів: 689 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 29.10.2013

14 жовтня учительський та учнівський колективи Чайковицького НВК мали за честь приймати шановного гостя, колишнього воїна УПА, політв’язня, дисидента, письменника, викладача Львівського університету фізичної культури Валентина Яковича Мороза.

Його спогади про формування військ на теренах Західної України, про перебування у політичних таборах, про роль Бандери у визвольній боротьбі та багато інших цікавих фактів почули школярі з вуст живої легенди.
Говорилося не лише про минуле. Боли ... Читати далі »

Переглядів: 618 | Додав: Zoriana_S) | Дата: 22.10.2013

1-14 15-28 ... 1331-1344 1345-1358 1359-1367