Четвер, 25.04.2024, 02:57

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Квітень » 4 » Знову для гімназистів гостинно відкрила двері Польща
10:26
Знову для гімназистів гостинно відкрила двері Польща

У рамках міжнародної співпраці та реалізації проекту « Польсько-український обмін молоді» вкотре рудківчани відвідали Польщу. Відвідини тривали три дні.
Перший день, під патронатом вуйта гміни Дембіца, відбувся футбольний турнір на кубок вуйта гміни. Команда гімназії зайняла ІІІ місце. Гравці були нагородженні такими призами : медалями, грамотами та кубком. Кращим гравцем турніру був Цьолка Дмитро. 
Другий день перебування в Польщі - це поїздка в Краків. На вершині пагорба Пустельник, оточеного лісом, знаходиться острівець справжнього тваринного світу – Краківській зоопарк. Ми мали можливість побувати на незайманому клаптику дикої природи , заселеної різноманітними рідкісними тваринами, екзотичними птахами.
Краків - місто мрій та надій, нових відчуттів та захоплень. Прогулюючись вулицями того казкового міста, чуєш, як лунає ніжна музика...А там — танцює молодь ,що додає романтичного настрою. Місто настільки живе, що це словами не передати. Як кажуть, "Краще раз побачити, ніж сто разів почути".
На третій день гімназисти відвідали ярмарку великодніх традиції у школі в Пащині. На цьому заході були презентовані великодні страви і прикраси, які відвідувачі могли придбати. 
2 квітня весь католицький світ відзначав 12 річницю з дня смерті Папи Римського Івана Павла ІІ. Ця подія по-особливому значима для поляків, оскільки Кароль Войтила (Іван Павло ІІ) народився і виріс у Польщі. Дану річницю вшанували на комплексі басейнів «Nemo» в Pustkowie-Osiedlu. Там відбувався заплив, у якому взяла участь делегація гімназії (вчителі та учні). Команда успішно виступила та була нагороджена медалями.
Також кожного дня після активно проведеного часу всі мали змогу набиратись сил в спортивно-оздоровчому комплексі «Nemo» гміни Дембіца. Учасники поїздки дякують польським друзям і чекають нових зустрічей!

 

Переглядів: 498 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]