Четвер, 25.04.2024, 22:14

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Вересень » 29 » В Самбірському районі вшанували освітян з нагоди професійного свята
13:25
В Самбірському районі вшанували освітян з нагоди професійного свята

29 вересня 2017 року у сесійній залі райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівників освіти.


Освітян району привітала зі святом заступник голови райдержадміністрації Леся Ленартович. Вона побажала вчителям плідності та результативності у праці, Божої благодаті, миру, добра, злагоди і любові у сім*ях, вдячності від учнів. Зауважила, що важливим обов'язком вчителя є навчити дітей любити та захищати нашу Батьківщину-Україну, адже в цей час вона особливо потребує нашої підтримки.


Привітав освітян також заступник голови Самбірської районної ради Андрій Бобак. Вони разом з Лесею Ленартович вручили грамоти Самбірської районної ради та Самбірської РДА та квіти керівникам навчальних закладів за якісну підготовку шкіл до початку нового навчального року, забезпечення належних умов для навчання та виховання учнів.
Директору Нагірненської СЗШ І-ІІІ ступенів Ользі Пиць Андрій Іванович вручив ще й подяку за допомогу у підготовці дванадцятої Лемківсько ватри «До тебе лину, моя рідна земля» у селі Нагірне.


Грамотами департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації та відділу освіти Самбірської РДА за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнуті успіхи у навчанні та вихованні учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти нагородили педагогів начальник відділу освіти Тарас Курило та головний спеціаліст відділу освіти Оксана Хула, привітали зі святом і побажали гарного настрою не тільки у свято, а й у будні.


Пісенні вітання підготували вихованці вокального гуртка Самбірського районного центру позашкільної освіти Надія Баранецька, Христина Бульбах (керівник Віра Баранецька), танець «Моя Україна» - хореографічний гурт районного центру позашкільної освіти (керівник Олена Супик).


Щиро привітали освітян з нагоди професійного свята представники відділу культури Самбірської РДА та районного Народного дому - гурт «Кредо» (керівник Орест Городиський) та ведуча свята Надія Теличка.


Всі виступи супроводжувалися щирими оплесками присутніх. Отже, вчителі понесли у свої навчальні заклади добрий настрій, який, сподіваємося, примножить результативність їхньої праці аж до наступного професійного свята.

Переглядів: 491 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]