Четвер, 25.04.2024, 09:47

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Грудень » 26 » Відбулося останнє у цьому році засідання колегії відділу освіти
22:02
Відбулося останнє у цьому році засідання колегії відділу освіти

26 грудня 2014 року відбулося останнє в цьому році розширене засідання колегії відділу освіти Самбірської РДА. Провів  його голова колегії, начальник відділу освіти Леонід Охріменко. Участь у засіданні взяла заступник голови райдержадміністрації Леся Ленартович. Леся Ігорівна подякувала освітянам за старанну працю, констатувала приємний факт, що всі вони вчасно отримали заробітну плату за грудень, привітала з святами, що надходять, та побажала миру в державі. Спільно з Леонідом Володимировичем вона привітала директорів, які нещодавно відзначили день народження.

В порядок денний колегії було включено ряд актуальних питань. Головні спеціалісти відділу освіти Ярослав Припін та Роман Бойко підвели підсумки комплексних перевірок діяльності педагогічних колективів Корницької та Черхавської СЗШ І-ІІ ступенів щодо реалізації основних положень Закону України «Про загальну середню освіту».

Про підсумки проведення ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад  з навчальних предметів  доповіла директор інформаційно-методичного центру  відділу освіти Оксана  Федицька.

Підсумки організації індивідуальної форми навчання учнів з особливими освітніми потребами у загальноосвітніх начальних закладах району підвела завідувач районної психолого-медико-педагогічної комісії Надія Тхорик.

Начальник відділу освіти Леонід Охріменко підсумував виконання районних, обласних та міжнародних програм з питань розвитку освіти району за 2014 рік.

Про виконання рішень Колегії відділу освіти райдержадміністрації за 2014 рік доповіла головний спеціаліст відділу освіти Любов  Мичковська.

Заключним питанням було затвердження плану роботи відділу освіти Самбірської райдержадміністрації на 2015 рік, з проектом  якого члени колегії були ознайомлені заздалегідь.

Після завершення колегії було розглянуто низку питань, серед яких інновації в  ЗНО,  відпрацювання святкових днів та інші.

Незабаром 1 січня – день народження Степана Бандери, символа боротьби за незалежність України. З цієї нагоди від народного депутата України Ярослава Дубневича було передано у кожну школу району книжку про життєвий шлях нашого краянина.

На завершення засідання освітян з святами привітав голова районної ради Андрій Бобак, а Леонід Охріменко подякував колегам за самовіддану роботу у цьому році, побажав щасливого нового року та гарних  мирних  свят.

 

Переглядів: 695 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]