П`ятниця, 19.04.2024, 03:51

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Відбулася передсвяткова нарада керівників ЗНЗ
16:09
Відбулася передсвяткова нарада керівників ЗНЗ

1 жовтня у сесійному залі адмінбудинку відбулася нарада з керівниками навчальних закладів Самбірщини.

Було розглянуто такі питання: про результати нульового заміру моніторингового дослідження з української та англійської мов (заступник директора ІМЦО Людмила Совінська, методисти Руслана Тимців, Марія Васьків),  про проведення І та ІІ етапів всеукраїнських олімпіад з навчальних дисциплін та конкурсу «Вчитель року – 2016» (директор інформаційно-методичного центру Оксана Федицька), про проведення державної підсумкової атестації у 2015-2016н.р. (в.о. начальника відділу освіти, головний спеціаліст відділу освіти Роман Бойко). Крім цього розглянуто питання про особливості проходження курсової перепідготовки педагогічними працівниками (методист Марія Васьків), про організацію гарячого харчування учнів, батьки яких були і є учасниками АТО (головний спеціаліст Любов Мичковська), про стан наповнення сайтів навчальних закладів (методист Зоряна Савка), про участь школярів району у міжнародному проекті «Міксіке» (директор Баранівецького НВК Сергій Пазюк).

Під час святкової частини учасників наради з Днем працівника освіти привітали учні початкових класів Стрілковицької СЗШ І-ІІ ступенів (підготували їх заступник директора з навчально-виховної роботи  Галина Волосацька та педагог-організатор Світлана Полупанець).

Пісенні вітання звучали від членів учнівського самоврядування - учнів Ралівської СЗШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка Божени Масляк, Олени Кравець, Юлії Кородай; від керівника гуртка Звірської СЗШ І-ІІ ступенів Назарія Іваника.

Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ірина Цуприк подякувала школярам за виступи та подарувала солодощі. Ірина Степанівна привітала колективи шкіл в особі їх керівників з Днем вчителя. Побажала освітянам міцного здоров*я, професійних успіхів та миру.

З нагоди професійного свята вчителі, які досягли вагомих успіхів протягом минулого навчального року,  отримали грамоти Департаменту освіти і науки Львівської ОДА та відділу освіти райдержадміністрації.

У нараді взяли участь і виступили голова Самбірської РДА Олег Домчак та заступник голови РДА Леся Ленартович. Вони привітали керівників навчальних закладів району та ввірені їм педагогічні колективи з професійним святом  та вручили подяки від районної державної адміністрації. Приємною подією стало те, що вчителі району все таки отримали винагороду у розмірі 50%. Окрім цього, очільники району пообіцяли, що в найближчий час буде розглянуто питання щодо виплати вчителям заборгованої індексації. Звернення з цього приводу надіслано депутатам обласної ради.

 

 

Переглядів: 785 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]