П`ятниця, 29.03.2024, 08:49

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Квітень » 27 » Відбулася нарада з керівниками навчальних закладів
15:41
Відбулася нарада з керівниками навчальних закладів

27 квітня 2017р. у сесійній залі адмінбудинку відбулася нарада з керівниками загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів району.


Про підготовку до ЗНО розповів головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Припін. Нагадав, що 6 травня  у гімназії міста Самбора відбудеться навчання інструкторів, які братимуть участь у ЗНО. 


До 5 травня необхідно подати у відділ освіти графіки щорічних звітів директорів навчальних закладів, а до 17 червня – матеріали цих звітів.


З 3 по 5 травня одинадцятикласники братимуть участь у навчально-польових зборах.


Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Руслана Тимців підвела підсумки атестації педпрацівників, звернула увагу на типові недоліки, що були в атестаційних листах. Повідомила, що 17 травня відбудеться нарада для вчителів української мови та літератури з питань проведення ДПА.


Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталія Шубеляк інформувала про заходи, які будуть організовані відділом освіти у травні.
До Свята Героїв у відділі освіти заплановано: конкурс листів-подяк захисникам України «Дякую за мирне небо», конкурс дитячого малюнка «Слава Героям» (проводить Центр позашкільної освіти), квест «Борці за волю» (ініціатор – голова учнівського самоврядування Мирослава Стопець; відбудеться 18 травня у місті Самборі) та інші.
24 травня відбудеться нарада з заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами. Одним з питань зустрічі буде звітування учасників про результати роботи за поточний навчальний рік. 
25 травня заплановано проведення Свята обдарованої дитини за підсумками конкурсу «Учень року – 2017». 31 травня - конкурс малюнка на асфальті з нагоди Дня захисту дітей, який відбудеться біля будинку РДА об 11 годині. 

 

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Зоряна Савка розповіла про особливості замовлення підручників для учнів 9 класу та повідомила про проведення у травні нарад з вчителями початкових класів (4 класу) щодо проведення ДПА (4 травня) та бібліотекарями шкіл щодо проведення інвентаризації навчальної літератури (11 травня).
 

Завідувач сектору з питань молоді та спорту Василь Лесько розповів про акції неформальної освіти та запросив старшокласників та молодих вчителів брати у них участь. Проводитимуться тренінги, семінари, лекції з питань профорієнтації та інших важливих тем. У травні вони проходитимуть на базі Ваньовицької, Чайковицької, Підгайчиківської шкіл.
 

У нараді взяла участь заступник голови РДА з гуманітарних питань Леся Ленартович. У своєму виступі вона акцентувала увагу на питанні літнього оздоровлення школярів. Кожен навчальний заклад має продумати, як організувати відпочинок у пришкільних таборах. Дітей потрібно зацікавити різноманітними формами роботи. Особливо слід звернути увагу на дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 
Леся Ігорівна зупинилася на підготовці та проведенні Свята Героїв. Закликала педагогів та школярів відвідати могили воїнів, які загинули в АТО, взяти участь у конкурсі написання листа-подяки воїну «Дякую за мирне небо», зробити стенди з дитячих листів. Такі заходи допоможуть належно вшанувати українських героїв та виховати патріотизм у дитячому та молодіжному середовищах.

 

Голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ірина Цуприк розповіла про особливості укладання колективних договорів між колективами навчальних закладів та профспілковою організацією.
 

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталія Яремко інформувала присутніх про підсумки конкурсів «Таланти твої, Україно», «І слово, і пісня, матусю, тобі» та подякувала за активну участь у них школярів.
 

Підвів підсумки робочої наради начальник відділу освіти Тарас Курило. Він нагадав, що 3 і 4 травня у відділі освіти проходитиме попередня тарифікація педпрацівників. Тарас Мар*янович розповів, що сьогодні Самбірщину відвідує делегація вчителів з Луганщини, які саме побували у Рудківській школі та шкільному музеї Новітніх героїв. А 3-4 травня Рудківщина прийматиме школярів з Луганщини. 

 

Переглядів: 547 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]