П`ятниця, 29.03.2024, 08:49

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Листопад » 22 » Україна - країна Гідності та Свободи
11:13
Україна - країна Гідності та Свободи

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи, який започаткований на честь двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

У цей день кожен з нас задумується над тим, що наша особиста свобода і гідність відстояні кров’ю Небесної Сотні, найкращих синів та дочок України.


У рамках проведення заходів щодо відзначення Дня Гідності та Свободи у школах району відбулися: виховні години «День Гідності та Свободи – крок у Європу», «Громадянський подвиг людей, які виступили на захист демократичних цінностей» у Ваньовицькій, Воютицькій, Погірцівській, К.Тулиголівській, Сусолівській школах, Новосілківському НВК; пам*ятні заходи «У нашій пам'яті вони назавжди залишились», «З Україною в серці» у Дубрівській, Погірцівській, Вотицькій школах, Городищенському НВК; виховний захід «Україна – територія свободи» у К.Тулиголівській та Орховицькій школах; круглий стіл «Україна: спільна відповідь за майбутнє» у Кульчицькому НВК; бесіди «Україна гідна свободи» у Нагірненській школі, Новосілківському НВК; урок патріотизму «Україна гідна свободи» у Ралівській школі; музейні уроки «Вічна пам'ять загиблим! Честь і слава живим!» у Рудківській школі; перегляд відеофільмів про події на Майдані у К.Тулиголівській, Підгайчиківській, Сусолівській школах, Новосілківському НВК; книжкові виставки «Нащадки мужності і слави» у Нагірненській, Погірцівській школах, Кульчицькому, Новосілківському НВК; лінійка-реквієм "Україна гідна свободи" у Михайлевицькій школі; підготовлено інформаційний стенд «Україна – територія гідності та свободи» у Ралівській школі; конкурс малюнків «Герої не вмирають» у Погірцівській, Михайлевицькій школах; флешмоб «З Україною в серці» у Ваньовицькій та Підгайчиківській школах.


Під час урочистостей з нагоди IV-ої річниці Дня Гідності і Свободи у місті Рудки школярі опорного закладу «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім.В.Жеребного» організували флешмоб пам'яті «Запали  свічу», учениця 7-Б класу Сабіна Царук виконала однойменну пісню, учениця 9-Б класу Аліна Мишовода прочитала поезію «Колиска революції» Романа Лесюка. 


Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Революція відбулася не лише в політичному житті країни. Вона відбулася у нас самих, у нашій свідомості. Адже Україна – це країна гідності і свободи.

 

Переглядів: 529 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]