Субота, 27.04.2024, 01:17

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Листопад » 11 » Учні Монастирецької школи привітали військових частини № 3813 м.Самбора
17:35
Учні Монастирецької школи привітали військових частини № 3813 м.Самбора

3 листопада  в Україні відзначався день інженерних, ракетних та артилерійських військ. Це свято є символом вшанування славних традицій героїзму і мужності, самовідданості у ратній праці багатьох поколінь воїнів-саперів.

З цієї нагоди учні Монастирецької  СЗШ І-ІІІ ступенів і завітали  до військової частини № 3813, що у місті Самборі. Без пишностей, без розмаху, а скромно та душевно   привітали наших воїнів-саперів.  Ще раз нагадали, кому треба дякувати за чисте небо та лункий дитячий галас у нашому краї замість артилерійських канонад та холодних підвалів для ночівлі.
Урочистості розпочались у  клубі саперів.   Діти виразили свою вдячність та щире захоплення нашими військовослужбовцями у віршах, піснях та танцях.  Та не тільки захисники заслуговують на привітання та подяку: їхні батьки, що виховали таких синів, дружини та сестри, що підтримували своїх рідних чоловіків, діти, що стали світочем, заради якого потрібно іти до кінця та повернутись додому живим. І звичайно ж волонтери, що стали армією захисту без зброї. З дитячих уст слова про мир, любов до України звучали направду щиро і важко було стримати сльози, коли оголосили    хвилину мовчання за загиблими у зоні АТО.

Цікаво пройшла і  екскурсія по військовій частині, яку проводив заступник командира полку по роботі з особовим складом майор Олександр Бондар та завідувач бібліотекою Тетяна Суска.  

Ми твердо переконані у тому, що особовий склад інженерних військ своєю працею і надалі з честю захищатиме всі здобутки, якісно виконуватиме поставлені завдання.

Бажаємо військовим і їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, подальших творчих успіхів і нових звершень у почесній справі служіння українському народові. Здійснення всіх мрій та задумів і щоб вдача ніколи не залишала їх  на довго!

Слава Україні!

 

Переглядів: 736 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]