Середа, 01.05.2024, 23:57

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2019 » Лютий » 6 » У школах району провели заходи у рамках Дня безпечного Інтернету
09:58
У школах району провели заходи у рамках Дня безпечного Інтернету

У рамках Всесвітнього дня безпечного Інтернету, який у 2019 році відзначається 5 лютого,  у  школах було проведено низку заходів з метою зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції: 

урок-презентацію "Фіксики розкажуть про безпечний Інтернет та авторське право", онлайн-урок з нагоди Дня Безпечного Інтернету 2019, година спілкування  Безпечний “Інтернет для дитини”, “Безпечний Інтернет та соціальні мережі”, а також відповідно до листа Уповноваженого Президента України з прав дитини від 21.01.2019 року про відзначення Дня безпечного Інтернету, для учнів 7-11 класів був проведений урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик» (школа-гімназія с.Михайлевичі), круглий стіл «Безпечний Інтернет»,  перегляд мультфільму «Казка про Інтернет», перегляд відеороликів на тему «Інтернет – користь чи прихована небезпека», онлайн-урок на You Tube каналі Спільноти Програми Академії Cisco в Україні (Новосілківський НВК), галерея "Безпечний Інтернет"    1) навчальний "Кінозал" - перегляд презентації "Безпека дітей в Інтернеті" (2-3 кл.); 2) перегляд мультфільму Безпечний Інтернет "Найжахливіший тиждень Петрика" (5-6 кл.); 3) година спілкування "Інтимне селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик?"(7-9 кл.) (Стрілковицька СЗШ І-ІІ ступенів). У Дубрівській школі другокласники разом із класним керівником Ольгою Добрянською підготували годину спілкування «Безпечний інтернет», подивилися мультфільм «Фіксики. Інтернет». Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету. Вчитель інформатики провела міні-тренінг «Я – за безпечний Інтернет» з учнями 6 класу. Під час тренінгу діти пограли в гру «Порятунок», інтерактивну гру «Казка про Скріпочку», записали побажання Інкогніто, склали обіцянку розумного користувача Інтернету. Дев’ятикласники переглянули вебінар. У Орховицькій школі було проведено урок «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик», продемонстровано відео «День безпечного Інтернету», презентаціяю «Безпечний Інтернет».

У Нагірненській СЗШ І-ІІІ ступенів 04 січня 2019 року під керівництвом вчителя Лесі Гладьо  учні 4-5класів переглянули фільм «Інтернет очима дітей». Після перегляду школярі вели  активну дискусію, розповідали різні історії, які пов’язані з безпекою в Інтернеті. Під час уроку школярі отримали пам’ятки «Кодекс поведінки в он-лайні» та  буклети «Основи безпеки в Інтернеті для підлітків».Також спільно з учнями 5 класу виготовлено колективну роботу «Безпечний інтернет". 04 лютого 2019р. вчителем інформатики Лизаном І.П., було проведено бесіду-тренінг на тему «10 золотих правил безпеки в Інтернеті для дітей», під час якої учні більше дізналися про безпечне користування Інтернетом, опрацювали 10 правил безпеки в Інтернеті для дітей.

У Долобівській СЗШ І ступеня  вчитель Малик І.Д. провела у 3 класі урок-гру  «Для братика й сестрички поради від Нулика й Одинички».

 

Переглядів: 499 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]