П`ятниця, 26.04.2024, 10:29

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2013 » Грудень » 5 » У Рудківському ДНЗ "Сонечко" вчилися, як з вихователя реального зробити вихователя ідеального
10:57
У Рудківському ДНЗ "Сонечко" вчилися, як з вихователя реального зробити вихователя ідеального


29 листопада в дошкільному навчальному закладі «Ромашка» міста Рудки відбувся семінар завідувачів ДНЗ. Заняття провела вихователь-методист Валентина Отчич на тему «Вивчення системи роботи з організації художньо-мовленнєвої діяльності дошкільників та забезпечення ефективного спілкування, професійної етики педагога в освітньому процесі ДНЗ». Валентиною Йосипівною було зазначено, що шлях  до професіоналізму полягає через самопізнання, самовдосконалення, через розвиток вмінь, навичок, набуття знань, досвіду.

Під час роботи було використано нестандартні форми методичної роботи з педагогами. Вихователі в практичній діяльності мали змогу довести, що проникнення дитини художнім твором є поштовхом  до розвитку їхньої фантазії, пробуджує творчий злет їхньої думки. Доказом цього було проведення тижня дитячого театру. Діти середніх-старших груп стали акторами казок «Зайчикові хатка», «Коза-дереза», «Пан Коцький» (вихователі Мілян О.В., Чопко І.Б., Слоцька Л.В.), а також інсценізували літературні твори В.Сухомлинського діти старшої «А» і «Б» груп (вихователі Стоділка М.Б., Матковська М.Л.).

Повноцінне здійснення завдань творчого розвитку, виховання і навчання дошкільників можливе лише за умови злагодженої співпраці вихователів та батьків. Саме педагоги, батьки, діти є рівноправними учасниками педагогічного процесу та повинні взаємодіяти на засадах довіри, партнерства, взаємоповаги, єдності вимог. Така гармонійна взаємодія є запорукою повноцінності буття дитини, розкриття і реалізації її потенціалу.

Переглядів: 636 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]