Вівторок, 23.04.2024, 17:26

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2016 » Березень » 9 » У Ралівській СЗШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка відбувся семінар вчителів фізики
15:54
У Ралівській СЗШ І-ІІІ ступенів імені Івана Франка відбувся семінар вчителів фізики

9 березня у Ралівській СЗШ І-ІІІ ст. ім.І.Франка  відбулося засідання методичного об’єднання я вчителів фізики Ралівського округу  з  теми: «Застосування ІКТ для розвитку креативного мислення на уроках фізики».

Доповідь по проблемі роботи  підготував вчитель фізики  – Василь Оліярник. Дана доповідь відобразила ті методи та форми діяльності вчителя та учнів, які дозволяють поєднувати теоретичні знання з їхнім практичним застосуванням розкрив сутність проектної технології, проілюстрував прояв різних видів навчальної діяльності учнів з фізики у  з використанням  даної  технології. Аналіз проведеного  показав, що впроваджена форма організації навчання залучає учнів до активної пошуково-творчої діяльності, мобілізує творчий потенціал учнів, формуються компетенції, яких потребує сучасне  життя (соціальні, комунікативні. інформаційні та ін.), сприяє саморозвитку та самоосвіті учнів. Також був проведений майстер – клас: «Застосування ІКТ для розвитку креативного мислення на уроках фізики» - вчитель Яловиця І.М.(урок в 9 класі «Електромагніти»). Під час обговорення  та підведенні підсумків  присутні учителі фізики (Барна І.С, Бучко В.С, Федорович І.І.) та  директор  школи  Ярослав Андрейко схвально відгукнулися про доцільність використаних методів роботи, враховуючи вимоги нової програми з фізики у 7-му класі, які активізують пізнавальну діяльність школярів та розвивають навички творчого пошуку.

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Ростислав Юркевич наголосив  на необхідності використання різних видів проектів для успішного оволодіння учнями фізики, урізноманітнення форм і методів роботи з учнями з метою підвищення  ефективності та результативності навчання.

Переглядів: 556 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]