Середа, 24.04.2024, 12:29

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Жовтень » 13 » У Нагірненській школі вшанували захисників України
20:49
У Нагірненській школі вшанували захисників України

Напередодні Дня захисника України учні та педагоги Нагірненської школи зібралися разом, щоб схилити низько голови перед пам’яттю людей, які віддали життя за волю України, вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності нашої держави.

В минулому України багато героїчних сторінок, коли патріоти, сини і доньки, проливали кров, виборюючи українську державу. Терновим шляхом дійшла Україна до сьогоднішніх днів. Здавалось, все скінчилося, минуло, і героїчну звитягу наших предків ми будемо вшановувати у мирний час.

Та до нас знову прийшла біда… Війна. Страшна кровопролитна війна.

Події 2013-2015 років – Революція Гідності, антитерористична операція на сході України - сколихнули світ. Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто віддав життя земне у боротьбі за волю та державу.

Учасники заходу пом*янули хвилиною мовчання земляків, які загинули на східному кордоні України.

На запрошення учнів та вчителів до школи прийшли мужні захисники, які повернулися з зони АТО:  Гавриш Ростислав, випускник Нагірненської школи, який тепер працює у ній вчителем музики, випускник школи Ігор Завада, кадровий військовий Богдан Опришко. Вони поділилися страшними спогадами про війну.  Їхні слова нікого не залишили байдужим.  

Богдан Опришко  зачитав вірш Вікторії Борисової, вчительки однієї зі шкіл сходу України, в якому вона щиро дякує воїнам за те, що стоять на рубежі країни, за те, що діти можуть спокійніше спати, поки знають, що їх є кому захистити.

Богдан найближчим часом знову повертається на передову. Школярі передали йому листи для воїнів, щоб підтримати їх та висловити вдячність за все, що вони роблять для всіх нас.

Вічна честь і слава нескореним!

Пресвята Богородице Діво Маріє, покрий нас своїм омофором, захисти наших воїнів, дай нам сили, витримки і мудрості у нашій боротьбі.

 

 

Переглядів: 720 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]