Субота, 20.04.2024, 10:48

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Квітень » 14 » Тиждень дитячого читання пройшов у Чайковицькому НВК
16:52
Тиждень дитячого читання пройшов у Чайковицькому НВК

Бібліотекарем Світланою Пиртик було організовано святкування тижня дитячого читання, який проходив з 31 березня по 7 квітня у Чайковицькому НВК. 
Учні 5 класу декламували вірші, прославляючи у них книгу. Кращими були Вікторія Мундур та Марічка Матюшко.

Були проведені театралізовані дійства «В гостях у рукавички», «Чому хворіють книжки?», «Книги дружать з дітворою». Їх розпочали учні 1 класу. Вони  підготували вірші про книгу , а також  заспівали пісню «Вчать у школі». 
Щоб діти добре запам’ятали правила поводження з книгою, учнями 3 класу було показано сценку «У хлопчини Гриші – книги найбрудніші». Головними героями були: Зайчик (Манукян Артур), Буквар (Мількович Роман), Гриша-Замазура (Лимар Віталій), Лікар Айболить (Піяк Денис). Хлопці майстерно показали гру і навчили дітей-глядачів, як потрібно поводитися з книгою, щоб вона довше прослужила.
Але яке свято буває без казки? Її люблять і діти, і дорослі. Учні 2 класу показали казку «Рукавичка». В головних ролях були: Мишка (Іванчак Світлана), Зайчик (Василишин Володимир), Жабка (Матуда Діана), Лисичка (Попович Марія), Кабан (Буняк Іван), Ведмідь (Гук Андрій). Ведучою була Пилипчак Олеся, а роль Казки зіграла Вороняк Оленка. Всі глядачі захоплено дивилися дійство, а маленькі актори прекрасно грали свої ролі. Гарно виконували пісні Мишка, Зайчик і Лисичка. А допоміг їм у цьому музичний керівник Нагайський Роман Романович. Окрім цього у гості до малят приходили різні казкові герої: Мальвіна (Макуха Світлана), Івасик-Телесик (Лимар Ігор), Дюймовочка (Поливка Ірина), Снігуронька (Рогожинська Віка), Півник (Гедзь Василь), Принцеса-Несміяна (Манукян Настя), Баба-Яга (Кульчицька Василина), Червона Шапочка (Гонсьор Марта).
В кінці дійства Королева-книга (Монастирська Роксолана) подякувала всім учням за чудовий захід. Вона раділа, що учні школи є активними читачами бібліотеки і вміють поводитися з книгою. 
За час тижня читання були представлені такі виставки: «Все про все»; «Барвистий світ дитячої книги»; «Жива криничка поезії».
Не обійшлося без бібліотечних уроків. Вони були проведені у початкових класах: «Періодичні видання для дітей»; «Як до нас прийшла книга».
Багато школярів взяли участь у конкурсі малюнків «З якої це казки?».

До заходу були залучені класоводи 1-4 класів.

Переглядів: 729 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]