П`ятниця, 26.04.2024, 10:07

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Грудень » 18 » Через гори, через гай прийшов Святий Миколай
15:22
Через гори, через гай прийшов Святий Миколай

18 грудня в актовому залі адмінбудинку відбулося театралізоване дійство до  свята Миколая. Організували його Служба у справах дітей та сектор з питань молоді та спорту Самбірської РДА для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та дітей-інвалідів району.

Розпочалося свято з казкової вистави, яку підготували вихованці районного Будинку учнівської творчості: зла Баба Яга  вкрала мішок з подарунками, який св.Миколай ніс діткам, а добрі сили допомогли ці подарунки відшукати. Добро перемогло та святий Миколай приніс гостинці діткам.

Святий Миколай закликав охочих виконати пісню чи вірш, які вони підготували на свято. Таких виявилося багато. Дехто зголошувався двічі. За кожен виступ діти отримували подарунок.

Св.Миколай запросив до слова голову Самбірської районної ради Андрія Бобака та заступника голови райдержадміністрації Лесю Ленартович. Вони привітали усіх присутніх зі святом, побажали побільше подарунків, поменше різочок, міцного здоров*я та миру на нашій землі.

Заступник голови районної ради Віталій Кімак теж привітав діточок та передав вітання від народного депутата України Ярослава Дубневича, який підготував  їм солодкі подарунки.

Начальник служби у справах дітей Самбірської РДА Любов Волошин подякувала благодійникам, що долучилися до свята, директору Самбірського районного Будинку учнівської творчості Наталії Пазюк, керівникам гуртків Марії Грибановій, Вірі Баранецькій, Ірині Шабелько, Марії Бурі та вихованцям районного Будинку учнівської творчості за цікаву постановку, керуючому справами Самбірської районної ради Михайлові Павлючику за чудово виконану роль св.Миколая та всім, хто частинку тепла свого серця дарує дітям.

 

 

Переглядів: 594 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]