Вівторок, 23.04.2024, 09:27

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Лютий » 18 » Систему рейтингового оцінювання діяльності навчального закладу обговорили директори у Нагірненській школі
10:48
Систему рейтингового оцінювання діяльності навчального закладу обговорили директори у Нагірненській школі


13 лютого у Нагірненській СЗШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар директорів Ралівського освітнього округу. Директори працювали над темою «Система рейтингового оцінювання діяльності навчального закладу». З однойменною мультимедійною презентацією виступила директор школи Ольга Пиць.  Вона ознайомила директорів з Положенням про національну систему рейтингового оцінювання загальноосвітніх навчальних закладів.

Така система впроваджується з метою сприяння забезпеченню державних гарантій рівного доступу до якісної загальної середньої освіти шляхом запровадження механізмів оцінювання діяльності загальноосвітніх навчальних закладів та виявлення факторів впливу на надання ними освітніх послуг.

Рейтингове оцінювання ЗНЗ може здійснюватися на всеукраїнському та місцевому рівнях не рідше ніж раз на п’ять років. Організаційне забезпечення проведення внутрішнього рейтингового оцінювання у регіонах покладається на місцеві органи управління освітою.

 

Мультимедійну презентацію «Використання рейтингової шкали оцінювання при підведенні підсумків навчальної діяльності учнів за семестр та рік» презентувала Ольга Пиць, презентацію «Рейтинг діяльності класних колективів «Зразковий класс – це про нас» - педагогі організатор школи Марія Бобак.

Директории відвідали урок німецької мови  у 6 класі «Їжа та напої. Узагальнення і повторення вивченого матеріалу» (вчитель Г.Роман) та позакласний захід у початкових класах «Свято казки».

Організаторами та відповідальними за якісне проведення семінару були заступник директора інформаційно-методичного центру відділу освіти Людмила Совінська та головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Припін.

 

 

Переглядів: 645 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]