П`ятниця, 19.04.2024, 16:17

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Грудень » 25 » Школярі району організували новорічно-різдвяний ярмарок
15:41
Школярі району організували новорічно-різдвяний ярмарок

25 грудня в будинку райдержадміністрації пройшов новорічно-різдвяний  ярмарок.  Його учасниками стали представники учнівського самоврядування району, а також керівники гуртків районного будинку учнівської творчості, у яких цього дня відбувався творчий звіт. 

Заступник голови Самбірської райдержадміністрації Леся Ленартович привітала школярів та вчителів з святами, що надходять, побажала усім миру та злагоди. Оголосила про початок ярмарку методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталія Шубеляк, яка є ініціатором його проведення.  

Дев*ятикласники Ралівської школи Тетяна Гринкевич та Олена Кравець урочисто розпочали дійство.

До участі у виставці-ярмарку долучилися понад 40 шкіл району.  Дитячі роботи були надзвичайно креативними та різноманітними: дідух з сіна, іграшки з кавових зерен, жолудів (Рудківська гімназія), ялинки з тканини (Дублянська СЗШ),  ялинки, вирізьблені з дерева (Рудківська СЗШ), різдвяні дзвоники з бісеру (Бабинська СЗШ),  колекція ялинок в паперу (Викотівська СЗШ),  сніговик-мотанка (Вощанцівська СЗШ), солодка ялинка (Воютицька СЗШ),  вишиті іграшки (Кульчицький НВК),  їжачки з зубочисток (Луківський НВК), іграшки-медівники (Монастирецька СЗШ),  сніговики з монтажної піни  (Пинянська СЗШ), новорічні маски (Підгайчиківська СЗШ), іграшки, виготовлені з використаних лампочок (П*яновицька СЗШ), композиція вертеп із ниток (Ралівська СЗШ), новорічні листівки з квілінгу (Гординянська СЗШ),  ангелики (Стрілковицька СЗШ), підсвічники, виконані у техніці квілінгу (Черхавська СЗШ). Дідухи,  новорічні іграшки привезли Баранівецький, Новосілківський НВК, Бісковицька, Ваньовицька, Верхівецька, Корналовицька, Нагірненська, Погірцівська, Хлопчицька, Чуквівська, Ваньковицька, Волебаранецька, Садковицька школи.

Оригінальні новорічні іграшки та листівки  виготовили учні Чернихівської, Стрілковицької, Садковицької, Рогізненської , Чуквівської, Погірцівської, Ваньовицької, Рудківської шкіл, Блажівського, Городищенського НВК, Рудківської гімназії.

Отримані кошти -  1032 гривні - вирішено передати для потреб воїнів АТО. Більшу частину коштів, виручених керівниками гуртків БУТ, теж буде передано на потреби військових.

Учні також зібрали для військових листівки та малюнки зі словами підтримки. Солодощі для воїнів АТО передали учні Михайлевицької  школи. Шкарпетки для дітей з зони АТО  - Бабинська школа.

Відділ освіти висловлює вдячність директорові Ралівської СЗШ І-ІІІ ступенів Ярославу Андрейку за допомогу у підготовці ярмарку.

 

 

Переглядів: 937 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]