П`ятниця, 26.04.2024, 00:17

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Листопад » 30 » Семінар практичних психологів та соціальних педагогів відбувся у Нагірненській школі
10:08
Семінар практичних психологів та соціальних педагогів відбувся у Нагірненській школі

26 листопада у Нагірненській СЗШ І-ІІІ ступенів  відбувся семінар-практикум практичних психологів та соціальних педагогів Ралівського, Бісковицького та Баранівецького округів.

Тема семінару-практикуму - «Комп’ютерна залежність». Його  підготували практичні психологи Нагірненської, Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів та соціальний педагог Чуквівської СЗШ І-ІІІ ступенів.

Методист інформаційно-методичного центру Наталія Андрухів  ознайомила присутніх із соціологічним дослідженням «Культура поведінки в Інтернет -мережі», проведеним із учнями 4 класів шкіл Самбірського району.

Тренінг по профілактиці комп’ютерної залежності провів практичний психолог  Нагірненської СЗШ І-ІІІ ступенів Галина Тимик. На ньому було розглянуто вплив комп’ютера та мережі INTERNET на соціокультурний розвиток учнівської молоді.

Презентація «Комп’ютерна залежність як проблема сучасного суспільства»  практичного психолога Монастирецької СЗШ І-ІІІ ступенів Лесі Супик ознайомила присутніх із причинами появи, симптомами та наслідками комп'ютерної залежності.

На завершення семінару соціальний педагог  Чуквівської СЗШ І-ІІІ ступенів Марія Дуркалець озвучила колегам рекомендації для батьків, педагогів та учнів щодо безпеки в Інтернеті.

Практичні психологи та соціальні педагоги брали активну участь  у обговоренні мультимедійних презентацій, ділились досвідом роботи та дійшли спільної думки, що інформація, отримана на семінарі, знадобиться кожному працівнику психологічної служби у подальшій роботі.

Переглядів: 597 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]