П`ятниця, 29.03.2024, 13:09

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Січень » 9 » Самбірщина приймала горлівчан
16:32
Самбірщина приймала горлівчан



Уже не перший рік у часі Різдвяних свят Самбірщину відвідують школярі зі своїми вчителями з м. Горлівка. І цьогоріч, щоб більше пізнати наш побут, звичаї і традиції, з цього міста прибула делегація у складі 14 чоловік. Вона – учасник акції «Святкуймо Різдво разом». Організаторами зустрічі на теренах району були голова районної державної адміністрації Іван Білак, його заступник Ігор Бобровський, начальник відділу освіти РДА Леонід Охріменко, який надав, як депутат обласної ради, фінансову підтримку.

Серед проведених заходів – участь у Святій вечері в родинах вчителів, жителів с. Луки Самбірського району, учнів Луківського НВК; участь у Богослужіннях; екскурсія в с. Лаврів;  екскурсія в музей Петра Сагайдачного в с.Кульчиці Самбірського району; відвідання художньо-етнографічного музею м. Старий Самбір, музею Івана Франка в с. Нагуєвичі Дрогобицького району; Гостинного двору ФГ «Білаки»; екскурсія центральною частиною м. Львів.

З Різдвяними святами привітав гостей  з м. Горлівки  6 січня під час святкової зустрічі в гостинному дворі ФГ «Білаки» голова Самбірської районної державної адміністрації Іван Білак та запросив на передсвятковий різдвяний обід.

 Самбірська районна державна адміністрація висловлює подяку директору Луківського НВК Ользі Возній та педагогічному колективу цього навчального закладу; депутатам Андрію Білаку, Леоніду Охріменку; сім’ям луківчан Теличко, Папіш, Рибак, Хомут, Балабух, Бахурських, Рибак, в яких гості зі Сходу святкували Різдво; методистам інформаційно-методичного центру відділу освіти Самбірської районної державної  адміністрації Наталії Шубеляк, Валентині Стасів за організацію змістовного та цікавого перебування делегації горлівчан на Самбірщині.

Переглядів: 679 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]