Середа, 24.04.2024, 05:42

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2016 » Травень » 30 » Прощавай, рідна школо!
14:57
Прощавай, рідна школо!

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято «Останнього дзвоника». Воно сумне і радісне водночас. Радісне – бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. 

Приємно було чути учасникам свята у Нагірненській школі щирі слова побажань та привітань із закінченням навчального року від депутата Львівської обласної ради Олега Домчака. На святі також був присутній  Всечесний отець Василій, який окропив ігровий майданчик, усіх присутніх святою водою та поблагословив з щасливим завершенням навчального року. Представником від Ралівської сільської ради була заступник голови Марія Макаревич. 

Директором школи Ольгою  Пиць були нагородженні похвальними листами найкращі учні, які показали високий рівень знань.

З найщирішими привітаннями до випускників звернулись: перша вчителька Світлана Платко, класний керівник Галина Роман та мама випускниці Ірина Тепла, яка поблагословила випускників на щасливе майбутнє та за добрим українським звичаєм обсіяла їх пшеницею. Випускники мали прощальне слово, подякували вчителям за тепло, людяність, доброту та їх нелегкий труд.
На згадку випускники 9-11 класів посадили на подвір'ї школи кущі калини, як символ рідної домівки, де їх завжди радо ждуть.

Святкова програма проходила під керівництвом педагога-організатора  Лесі  Гладьо та вчителя музичного мистецтва Ростислава Гавриша. Свято завершилося піснями, пролунав останній дзвінок. Право надати останній дзвінок доручили учням 1 класу Улей Олександру та Андрушко Вікторії.

Під вишитими рушниками випускники покинули урочисте свято. Цей день залишиться в пам'яті присутніх на довгі роки. Щастя ВАМ випускники, МИРУ та ДОБРА !!! 

Адміністрація школи

     

 

 

 

Переглядів: 577 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]