П`ятниця, 26.04.2024, 17:20

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Квітень » 15 » Підведено підсумки конкурсу посібників
15:26
Підведено підсумки конкурсу посібників

1 квітня підведено підсумки районного конкурсу навчально-методичних посібників. Проводився він у п*яти номінаціях: «Система уроків з теми, розділу, курсу», «Творчі доробки з досвіду роботи над проблемою», «Мультимедійний супровід до уроку», «Орієнтовні завдання для оцінювання, контролю та моніторингу рівня навченості учнів», «Дидактичний матеріал до уроків».

На конкурс було представлено 45 посібників. Аналіз участі вчителів у конкурсі по освітніх округах дає підставу стверджувати, що найвищий рівень активності у Рудківському освітньому окрузі, найнижчий – у Баранівецькому окрузі.

Найвищий рейтинг за кількістю учасників конкурсу має Погірцівська СЗШ І-ІІІ ступенів.

За актуальність та новизну педагогічних ідей заслуговують на схвалення посібники вчителя Черхавської СЗШ Лопатовської О.В. та авторського колективу вчителів Верховецької  СЗШ (номінація «Творчі доробки з досвіду роботи над проблемою»).

На особливе схвалення заслуговують посібники у номінації «Дидактична матеріал до уроків» вчителів початкових класів Мних М.М. (Пинянська СЗШ) та Возняк Г.П. (Містковицька СЗШ).

На жаль, у конкурсі навчально-методичних посібників не взяли участі вчителі хімії, біології, правознавства, інформатики, астрономії, основ християнської етики, трудового навчання.

Переможцями конкурсу стали:

І місце у номінації «Система уроків з теми, розділу, курсу»  - «Розвиток комунікативних умінь і навичок учнів на уроках української мови. 9 клас», вчитель української мови та літератури Новосілківського НВК Солоха М.П.

І місце у номінації «Творчі доробки з досвіду роботи над проблемою» - «Відомості про видатних математиків у шкільному курсі», вчителі математики Верхівецької СЗШ Береза І.В., Береза І.Т., Федик Т.М.

І місце у номінації «Мультимедійний супровід до уроку» - «Презентації до уроків історії України у 5 класі», вчитель історії Вільшаницької СЗШ Білецька Л.А.

І місце у номінації «Орієнтовні завдання для оцінювання, контролю та моніторингу навченості учнів» - «Диктанти на уроках географії. 6 клас», вчитель географії Погірцівської СЗШ Політило М.Ф.

І місце у номінації «Дидактичний матеріал до уроків» - «Хрестоматія з літературного читання для 3 класу» (додаток до підручника О.Я.Савченко), вчитель початкових класів Пинянської СЗШ Мних М.М., «Хрестоматія з літературного читання для 3 класу», вчитель початкових класів Містковицької СЗШ Возняк Г.П.

Детальніші підсумки конкурсу відображено у наказі №109 від 01 квітня 2015 року «Про підсумки проведення конкурсу навчально-методичних посібників».

 

 

 

Переглядів: 742 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]