Четвер, 25.04.2024, 16:52

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2013 » Грудень » 30 » Передноворічна виставка-ярмарок районного БУТ
13:09
Передноворічна виставка-ярмарок районного БУТ


Вже традиційним для районного Будинку учнівської творчості є проведення творчого звіту у формі тематичної виставки. 26 грудня 2013 року, згідно з річним планом роботи, відбулась передноворічна виставка-ярмарок на площі перед адмінбудинком (м.Самбір, вул.І.Мазепи,8). Вихованцями гуртків художньо-естетичного та еколого-натуралістичного напрямків роботи були представлені новорічні сувеніри, іграшки, талісмани року, обереги, віночки, дідухи, шопки, біжутерія, вироби з бісеру, паперу, природного матеріалу, тканини, солодощі та ін. 

Техніки виконання теж були різноманітні. Особливими, нетрадиційними цьогоріч були роботи гуртків «Образотворче мистецтво» (кер. гуртка Наталія Лішкович, ялинкові прикраси з макаронів) та «Дві руки-диваки» (кер. гуртка Марія Галушка, іграшки-сувеніри з тканини, ниток). Барвистими, святковими були роботи з бісеру вихованців керівників гуртків Наталії Беци, Христини Бучак, Анни Коваль, Ольги Ленець, Лесі Литвин; роботи з природного матеріалу – дідухи, різдвяні віночки, виконані під керівництвом Тетяни Іванишин, Наталії Звіжанської, Іванни Хім’як, Наталії Пиндзин, Наталії Симів, «паперові» техніки та робота з нитками представлені у сувенірах дітей, що займаються у гуртках Тетяни Сеник, Галини Шурдак, Анни Альохіної; солодощі були приготовані під керівництвом Марії Козловської.

Вироби гуртківців користувались попитом, більшість сувенірів були розкуплені, решта – подаровані. Виручені гроші діти разом з керівниками потратять на потреби гуртків. Метою даного заходу було не стільки матеріальне збагачення, скільки популяризація ручної творчості, своєрідна реклама позашкільного закладу та створення особливої передсвяткової атмосфери. Вітаємо усіх з наступаючим Новим роком!    

Переглядів: 707 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]