П`ятниця, 26.04.2024, 11:33

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2015 » Вересень » 14 » Пам*ять про героїв жива
10:38
Пам*ять про героїв жива

З нагоди вшанування світлої пам`яті новітніх Героїв України, у День фізичної культури і спорту, 12 вересня, о 9.00 год. відбувся загальноміський  пробіг містом.

Учасниками  цього заходу були учні Рудківської гімназії і школи разом із вчителями фізичної культури  В.Ф.Руслабудовим, М.І.Когутом і М.М.Турчином. Також у пробігу прийняли участь вчителі та батьки  гімназії, директор Рудківського  міського центру соціальних служб для сім’ї,  дітей та молоді І.М.Лозинський, депутати міської ради Зеновій Гіль та Михайло Панчишин.

З привітальним словом до присутніх звернувся  міський голова Тарас Курило, побажав учасникам мирного неба,  щоб їхній спортивний дух передався воїнам, які зараз на сході України охороняють незалежність держави. а  директор гімназії, Галина Завійська,  додала  олімпійської  наснаги, завжди пам’ятати про тих, хто віддав за кожного  з нас найцінніше – життя.

Сьогодні навіть небо  плакало за новітніми Героями України. Та учасників забігу не налякала негода, а, мабуть, додала ще більшого патріотизму і віри у мирне майбуття. Згуртовано учні  бігли  вулицями міста до будинків тих героїв – земляків, які зараз стоять на варті неба і вболівають за долю рідної землі, співали гімн України, запалювали лампадки і покладали квіти до  меморіальних дошок Володимира Топія, Івана Альберта,  меморіалу  Борцям за волю України,  новозбудованої каплички Героям Небесної сотні,  на могилі Володимира Жеребного. Вшановуючи їх пам'ять і  зустрівшись із рідними героїв,  кожен відчув свою місію у рідному містечку: не маємо права забути їх, поки живе наша пам’ять, б’ються  серця – новітні Герої України БЕЗСМЕРТНІ, вони серед нас!  

Дякуємо  начальнику Самбірського МВ ГУМВС України у Львівській  області, дільничому інспектору міліції міста Рудок Циквасу Михайлу Миколайовичу,головному лікарю  Рудківської райлікарні Гобчуку Івану Івановичу, директору Рудківського   ВУЖКГ Кольцьо  Івану Ярославовичу за сприяння у проведенні легкоатлетичного пробігу на честь пам’яті новітніх Героїв України, організатором якого був  вчитель  Рудківської гімназії  Микола Когут.

         Вдячні всім, хто служив і служить зараз народу України

 

                         Учасниця пробігу, вчитель Рудківської СЗШ І-ІІІ ст.

                             ім.. В.Жеребного, Тетяна Руслабудова

Переглядів: 746 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]