Четвер, 25.04.2024, 18:54

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2017 » Квітень » 27 » Освітяни Луганщини відвідали Рудківську школу
15:27
Освітяни Луганщини відвідали Рудківську школу

27 квітня Рудківську СЗШ І-ІІІ ступенів імені В.Жеребного відвідала делегація педагогів Луганщини. До її складу входили начальники відділів освіти, директори шкіл, позашкільних, дошкільних навчальних закладів, педагоги на чолі з директором департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Юрієм Стецюком.

Привітали гостей заступник голови Самбірської районної ради Андрій Бобак, начальник відділу освіти Самбірської РДА Тарас Курило, Рудківський міський голова Іван Лозинський, депутат Львівської обласної ради Володимир Шведа, батько Героя Небесної Сотні В.Жеребного п.Микола Жеребний.

Рудківську школу представила директор Надія Кондрашова. Надія Іванівна розповіла про досягнення навчального закладу, запропонувала переглянути фільм про волонтерську діяльність школярів та педагогів Рудківщини, наголосила, що війна на Сході не залишила байдужим жодного рудківчанина, що усім болить за рідну Україну, а учні, батьки та педагоги Рудківської школи активно долучаються до волонтерської роботи та щоденно просять Бога про мир. Запросила відвідати шкільний музей Новітніх героїв. Екскурсію провели вчителі школи Неля Спринь, Леся Верещак та учасники учнівського самоврядування.

Після огляду музею учасники зустрічі відвідали Капличку пам’яті Героїв Небесної Сотні, яка знаходиться на території школи.

Освітяни Луганщини подякували рудківчанам за цікаву та змістовну екскурсію, справжній, непідробний патріотизм, за підтримку та можливість впевнитися у героїзмі та мудрості українського народу.

Візит луганчан на Львівщину відбувається у рамках Угоди про співробітництво між областями за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну разом» з метою обміну досвідом і вивчення кращих практик у шкільній освіті.

Переглядів: 523 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]