Вівторок, 23.04.2024, 23:53

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2016 » Грудень » 1 » Нарада з директорами навчальних закладів
16:30
Нарада з директорами навчальних закладів

1 грудня у сесійному залі відбулася нарада директорів шкіл району. Провів її начальник відділу освіти Тарас Курило.

Про особливості проведення  та нормативну базу ЗНО-2017 розповів головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Припін. Ярослав Михайлович також довів до відома присутніх наказ про підсумки перевірки управлінської діяльності у Михайлевицькій СЗШ та Чайковицькому НВК, про проведення у навчальних закладах  заходів  до Дня Збройних сил України.

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Руслана Тимців поінформувала про проходження вчителями курсів підвищення кваліфікації та проведення атестації у поточному навчальному році.

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталя Шубеляк підвела підсумки проведення конкурсів, які були організовані  серед шкіл району: «Моя маленька батьківщина – душі розрада і потіха», «Життя без сміття», «Фізика навколо нас».  Ознайомила з заходами, які заплановано провести до новорічних та різдвяних свят у навчальних закладах: новорічно-різдвяну акцію "Привітай воїна АТО", театралізовані ранки для молодших школярів до свята Миколая, районний конкурс стінгазет "Україна колядує", районний фестиваль "Різдвяні канікули - 2017", колаж дитячих панно "Я за тебе молюсь, український солдате", конкурс різдвяних композицій для захисників України "Різдвяні передзвони лунають Україною" та інші.

Наталя Володимирівна закликала педагогів активніше брати участь у конкурсі професійної майстерності «Вчитель року – 2017» у номінаціях «Початкові класи», «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво».

Методист інформаційно-методичного центру відділу  освіти Зоряна Савка інформувала про лист департаменту ЛОДА від 28.11.2016 року «09-08/3847 «Про конкурс «Година Коду». У сучасному світі важливою є комп’ютерна грамотність,  а ініціатива «Година Коду» допомагає школярам відчути себе програмістами. Отже, з 5 по 11 грудня 2016 року всі школи району запрошуються до проведення Години Коду. Зоряна Михайлівна  повідомила директорів про стан забезпечення підручниками учнів шкіл, а також проаналізувала стан наповнюваності інформацією, новинами шкільних сайтів: за період з вересня по листопад найкраще з цим завданням справилися Підгайчиківська СЗШ, Чайковицький НВК, Дубрівська СЗШ, Стрілковицька СЗШ, а лідером з динаміки та якості оновлення інформації є шкільний сайт Рудківської СЗШ І-ІІІ ст. ім. В.Жеребного http://rudkyschool.ucoz.ua/.

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталя Яремко довела до відома присутніх, що 13 грудня у ЛОІППО  відбудеться семінар для вихователів дошкільних навчальних закладів «Перша домедична допомога», а в районі протягом грудня відбудуться нарада вихователів по темі «Християнське виховання» та нарада із завідувачами дитячих навчальних закладів.

Тарас Курило представив директорам  новопризначеного керівника Центру позашкільної освіти району Ірину Проць, яка розповіла про організацію та напрями роботи установи.

Тарас Мар’янович підвів підсумки наради, проаналізував стан реалізації мікропроектів у навчальних закладах району, поінформував, що найближчим часом всі школи району матимуть доступ до мережі Інтернет - буде підключено і початкові школи.

 

Переглядів: 653 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]