Четвер, 28.03.2024, 19:57

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2013 » Грудень » 2 » Методичне об*єднання вчителів іноземних мов відбулося у Рогізненській школі
17:25
Методичне об*єднання вчителів іноземних мов відбулося у Рогізненській школі


28 листопада 2013 року на базі Рогізненської  СЗШ І-ІІ ст. відбулося засідання методичного об’єднання  вчителів іноземної мови Бісковицького та Баранівецького освітніх  округів на тему: "Рольова гра як елемент комунікативного підходу до вивчення іноземних мов» під керівництвом методиста відділу освіти, молоді та спорту Васьків М. М

Присутні відвідали виховний захід  «Die m?rchenhafte Reise». Серед багатої духовної скарбниці значне місце у розвитку дитини посідає казка, яка і є мистецьким твором народу і засобом його виховання. Звернення саме до казки  залишається завжди актуальним. Завдяки казці дитина пізнає світ не тільки розумом, а й серцем. До цього жанру мистецтва звернулися  вчитель німецької мови  Оксана Хоцянович та вчитель англійської мови  Світлана Ванівська у Рогізненській   СЗШ І-ІІ ст. Хоцянович О.І. зауважила, що  педагогічне значення казок полягає в тому, що в них закладено значний виховний потенціал. Матеріал, викладений в  казці, простий, доступний, зрозумілий та захоплюючий. Казки несуть в собі позитивний емоційний  заряд.   Непересічність виховного значення казок пояснюється їхніми художніми   засобами, які легко сприймаються дітьми, добре й надовго запам’ятовуються. Тому захід  проходив у формі  казкової гри – подорожі, де діти уявно мандрували станціями: «Загадкова»,  «Музична», «Інсценізація казки». Гра повністю відповідала віковим особливостям учнів, діти думками поринули у дитинство і пригадали всі їм знайомі казки, а також побували у ролях відомих казкових героїв. Організаторам   заходу вдалося вміло реалізувати розвиваючі, виховні та пізнавальні можливості даного заходу. Казкові герої розмовляли, співали німецькою та англійською мовами.

  Оскільки свято проходило напередодні найулюбленішого дитячого свята Миколая, то   родзинкою свята був сюрприз – на свято завітав Святий Миколай (роль зіграв учень 8 класу). Всім учасникам казкової подорожі він вручив подарунки.

Марія Васьків подякувала учням  школи та організаторам свята за старання, активність, творчість, здібність, вміння довести свій талант до глядачів. 

Переглядів: 642 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]