Четвер, 28.03.2024, 12:02

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Жовтень » 30 » 30 жовтня відбулося засідання колегії відділу освіти та нарада директорів ЗНЗ
15:52
30 жовтня відбулося засідання колегії відділу освіти та нарада директорів ЗНЗ

30 жовтня у актовому залі адмінбудинку відбулося V засідання колегії відділу освіти (розширене), на якому було розглянуто питання:  1. Про підсумки проведення експертизи організованого початку навчального року у Дублянській, Корналовицькій, Воютицькій та Викотівській СЗШ І-ІІІ ступенів. 2. Про організацію роботи психологічної служби у 2014-2015 навчальному році.

Після засідання колегії відбулася нарада директорів загальноосвітніх навчальних закладів. Під час наради було розглянуто ряд актуальних питань. Про особливості проведення ЗНО – 2015 розповів головний спеціаліст відділу освіти Ярослав Припін. Про організацію гарячого харчування учнів доповіла головний спеціаліст відділу освіти Любов Мичковська.

Роман Бойко, головний спеціаліст відділу освіти, проінформував про проведення у школах району моніторингу об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів.

Підсумки проведення благодійних акцій  серед учнів та вчителів району, результати акції «Допоможи армії! Одягни солдата», цільове використання зібраних коштів проаналізувала методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталія Шубеляк.

Про необхідність вшанування пам*яті воїнів, які загинули на сході України, та яким чином це можна зробити розповіла методист інформаційно-методичного центру освіти Галина Патральська.

Начальник відділу освіти Леонід Охріменко виступив з питанням про організацію опалювального сезону у школах району та  важливість впровадження заходів з енергозбереження у цей період.

Олег Андрухів, начальник групи матеріально технічного обслуговування, розповів про стан реалізації  проектів з енергозбереження у навчальних закладах району у поточному календарному році.

Голова громадської організації «Керівники навчальних закладів Самбірщини», директор Баранівецького НВК Сергій Пазюк виступив перед директорами, членами ради, з інформацією про основні засади діяльності організації та проблемі питання, які вимагають якнайшвидшого вирішення.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 638 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]