Четвер, 25.04.2024, 12:32

Відділ освіти Самбірської РДА

МЕНЮ
ОПИТУВАННЯ
Як вам наш сайт?
Всього відповідей: 119
КАЛЕНДАР
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
ПОСИЛАННЯ
Електронна реєстрація

Журнали, газети КОЛОСОК

Освітній портал

Львівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти



КАЛЕНДАР
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
АРХІВ


Головна » 2014 » Лютий » 19 » Бал лідерів учнівського самоврядування у Рудківській школі
17:25
Бал лідерів учнівського самоврядування у Рудківській школі


18 лютого у Рудківській школі учні з 37 навчальних закладів взяли участь у балі лідерів учнівського самоврядування.

Перед виступами учасників балу ведучі  - одинадцятикласники Марія Лазів і Тарас Кузбит – знайомили з історією того села і школи, яку представляла та чи інша пара.

У програмі Віденського балу – представлення пари, виконання нею класичного чи сучасного танцю, танцювальної композиції.

Під звучання Полонезу Огінського дебютанти балу вийшли на паркетну дошку. Розважальну програму розпочали господарі - пара Рудківської школи: Президент учнівського самоврядування «Моноліт» Святослав Терлецький та одинадцятикласниця Настасія Венгрин.

З вітальним словом та побажаннями приємного дозвілля виступила директор школи Надія Кондрашова. Прозвучали вальсові мелодії у виконанні представників Рудківської школи: дев’ятикласниці Янів Марти та учителя хореографії і музичного мистецтва Ольги Іванівни Заяць.

Методист інформаційно-методичного центру відділу освіти Наталія Шубеляк відзначила професійне виконання хореографічного номера танцювальними парами з Рудківської гімназії, Рудківської, Викотівської, Ралівської, Нагірненської шкіл та Чайковицького НВК.  Вартими уваги були танець Марії Кульган з Воютицької школи,   хіп-хоп у виконанні учнів  Дублянської школи. Сольне виконання пісень прозвучало у виконанні Божени Масляк із Ралівської школи, Іванни Сінкевич, Юлії Гриненко із Монастирецької школи. Оригінальністю відзначилися пари з П*яновицької та Пинянської  шкіл, які виявила креативність під час  виступу.

Наталія Володимирівна подякувала відповідальним за проведення балу - заступнику  директора з виховної роботи Лесі Верещак, педагогам-організаторам Тетяні Руслабудовій та Марії Пелешко та  учням - за активність і майстерність.


Переглядів: 709 | Додав: Zoriana_S) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]